Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

MUSCLEMEDS Carnivor Mass 2646g Chocolate Fudge
MUSCLEMEDS Carnivor Mass 2646g Chocolate Fudge
25 990 Ft

MUSCLEMEDS Carnivor Mass 2646g Chocolate Fudge

A Carnivor Mass megpumpálja az anabolizmust, tehát gyorsabb fehérje és CH ellátás, és extrém izomnövekedés az iSpike™ jóvoltából! Ez nem csak drága cukor és felesleges de látványos kalóriák. A robbanásszerű izomtömeg (nem a zsírról van szó, csak színtiszta izom) gyarapodás támogatására a kalóriák mellett fontos izomépítő tápanyagokat közvetít, hogy beinduljon az anabolizmus.

Gyártó
Musclemeds
25 990 Ft
Részletek

Musclemeds Carnivor Mass 2534 g


ULTRAGYORS TÖMEGNÖVELÉS

Gyorsabb protein, gyorsabb szénhidrát és iSpike Trigger kirobbanó izomnövekedés!


A Carnivor Mass megpumpálja az anabolizmust, tehát gyorsabb fehérje és CH ellátás, és extrém izomnövekedés az iSpike™ jóvoltából! Ez nem csak drága cukor és felesleges de látványos kalóriák. A robbanásszerű izomtömeg (nem a zsírról van szó, csak színtiszta izom) gyarapodás támogatására a kalóriák mellett fontos izomépítő tápanyagokat közvetít, hogy beinduljon az anabolizmus. Nem is olyan könnyű ezt elérni, mivel makro tápanyagok szupergyors és mesterien időzitett bevitele, illetve tökéletes inzulin optimalizáció a folyamat lelke.

AMIT ÉRDEMES TUDNI:

  • Szupergyors makrotápanyag bevitel: a gyorsan felszívódó fehérjék és szénhidrátok megdobják a véred glükózés aminosav szintjét, ami serkenti a gyors fehérje- és glikogén szintézist, gyorsabb izomnövekedést eredményezve. Na ez az anabolizmus!
  • Szinte tökéletes inzulin optimalizáció: nincs erősebb izomnövekedést és regenerációt serkentő hormon az inzulinnál. A drámai izomnövekedést úgy érheted el egészen gyorsan, ha precizen időzíted az inzulintermelésre pozitív hatást kifejtő tápanyagok bevitelét. Az inzulin gyors felszívódású fehérjékkel kombinálva nagyon hatékony izomtömeg növelő. Próbálj rá és ámulj el a Carnivor Mass segítségével az inzulin brutális izomépítő hatásain.

Az anabolikus bomba!

A Carnivor Mass a szuperfejlett high tech tömegnövelő, az anabolikus szuperkaják táplálékláncának a csúcsa! Ha már esélye a hagyományos élelmiszereknek és az átlagos tömegnövelőknek, a Carnivor Mass akkor sem hibázik. A felszívódás sebessége és az inzulin-szint serkentése mindenkit meggyőz. A csúcsminőségű hidrolizált marhahús-fehérje izolátum (Beef Protein Isolate = BPI) egy kétszeresen ható inzulin-szignál erősítő eljárással ötvöződik, amit a MuscleMeds iSpike™-nak nevezett el. A BPI és az iSpike együtt maximalizálják egymás hatását, kéz a kézben plafonra rakják az izom-anabolizmust, valamint visszaszorítják a zsírraktározást.

A Carnivor Mass egy ultragyors, tiszta és anabolikus tömegnövelő, ami fejlettségében az izomtömegnövelés James Bond kütyüje, mely udvariasan üdvözöl a tömegnövelés új korszakában egy adagolókanálnyi jövővel.

Marhahúsfehérje izolátum: az anabolikus fehérjeforrások között a marhahús már bemutatkozott, bizonyított, meggyőzött és lenyűgözött mindenkit az évszázadok során. A MuscleMeds élen járó vállalat, ami a marhahúsfehérjét sejtkörnyezetéből izolálva kínálja a sportolóknak és izmosodni vágyóknak, megadva a lehetőséget a vér aminosav- és inzulin szintjének extragyors emelésére. Ezt nem is lehet a tejsavóhoz hasonlítani. A MuscleMeds BPI-je 350%-kal több fehérje koncentrátumot tartalmaz mint egy steak vagy egy adag tejsavó, zsírt még hírből sem ismer és a koleszterol tartalmát is hiába kutatnád a leírásban, nem lesz egy mg sem. Ez eddig tetszik? És mit szólnál ha azt mondanánk, hogy 5 gramm kreatin és BCAA-k hozzáadásával meg is küldték ezek helyett? Na ez a brutál anabolikus nehézbombázó! A Carnivor Mass a marhafehérje testtömegnövelő előnyeit a tejsavó felszívódási sebességével juttatja az izmaidhoz, mindezt úgy, hogy nem jelentkeznek az allergiák, laktózérzékenység és más problémák amit a tejtermékek használatával kapcsolnak össze.

MI VÁRHATÓ

  • 1-7 nap használat: Növelheti az izom teltségét és erejét; gyorsabb felépülés edzésre.
  • 7-14 nap használat: További növekszik az izomerő; erőfeszítés csökkenése érzékelhető; összességében nagyobb teljesítmény érzet.
  • 21 nap, és azon túl: Jelentős növekedés az izomtömegben és az erőben.


Kiszerelés: 2534
 g

 

Javasolt használat:Keverjünk el 1 adag 4 adagolókanálnyi (192g) terméket 400-500 ml vízben ízlés szerint. Fogyasszuk közvetlenül edzés után a maximális anabolikus hatás érdekében vagy reggel ébredéskor. Az edzés utáni (gyors hasznosulás és izom növekedés). Ébredéskor reggel (elnyomja a katabolizmust és helyreállítja az anabolizmust). Minden más alkalommal, amikor több órán eltelt az utolsó étkezés óta.

 

Összetétel:

Eper íz

1 adag (192,7 g) (%-os  napi érték)

Kalória

720

  zsírból származó kalória

20

Összes zsír

2 g (3%)

   transzzsír

2 g (10%)

Koleszterin

0 mg

Összes szénhidrát

125 g (42%)

  Rost

0 g

  Cukor

0 g

Fehérje

50 g (100%)

Nátrium

44 mg (2%)

Kálium

6 mg (<1%)

A-vitamin

315 IU (6%)

C-vitamin

99 mg (165%)

Tiamin

0,4 mg (27%)

Riboflavin

0,2 mg (47%)

Niacin

32 mg (160%)

B6-vitamin

25 mg (1250%)

B12-vitamin

400 mcg (6667%)

Kalcium

5 mg (<1%)

Foszfor

27 mg (3%)

Magnézium

5 mg (1%)

Króm

200 mcg (167%)

Nátrium

510 mg (21%)

Kálium

215 mg (6%)

* A százalékos napi érték, melynek
alapja egy 2000 kalóriás étrend.Adatok
Cikkszám
T-MM-CM6CF
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!