Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

MUTANT Madness All-In 504g - Blue Raspberry

MUTANT Madness All-In 504g - Blue Raspberry
MUTANT Madness All-In 504g - Blue Raspberry
MUTANT Madness All-In 504g - Blue Raspberry

Készülj fel, egy extrém energia áradatra és a teljesítményed egy új, eddig nem ismert, szintjére!

Gyártó
Mutant
Kategória
Erő-/teljesítményfokozó
10 990 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Mutant Madness All-In 504g


Készülj fel, egy extrém energia áradatra és a teljesítményed egy új, eddig nem ismert, szintjére! Ez a prémium készítmény egy igazán ütős keverék, ami csak egyet jelenthet az őrületes energiával és az egész edzés alatti kitartással.

A MUTANT MADNESS ALL-IN az egyik legerősebb edzés előtti bedurrantója azon sportolók számára, akik soha nem adják fel és soha nem kapcsolnak ki. Akik kompromisszumok nélkül keményen edzenek, tudják, hogy az edzéshez nem használhatnak más mint a legjobbat!

MUTANT MADNESS ALL-IN ötvözi  az összes eddig bevált, teljes dózisú összetevőt, amelykre a legkeményebb edzésnél szükség lehet.

MUTANT MADNESS ALL-IN maximalizálja a tökéletes edzési teljesítményt - biztosítja a maximális erőt és fehérjeszintézist, neurohackelést és hidratálást. Egy tiszta tompa erejű trauma egy 28 g-os motivációs csomaga, mely klinikailag hitelesített, erőt és teljesítményt biztosító összetevőt tartalmaz. 

Használja ki az őrületet és erőt, és próbálja ki MUTANT MADNESS ALL-IN terméket!

Kiszerelés: 504 g

 

Javasolt használat: Fél vagy 1 adagolókanál terméket keverj el 250 - 500 ml vízben és fogyaszd el 20-30 perccel edzés előtt. Ne fogyaszd elalvás előtt 4 órával.
Adatok
Tipus
Por
Kiszerelés
0.0 - 0.5 kg
Cikkszám
T-MU-ai-504-br
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek