Kérdésed van? Segítünk! +3618774865 +36203253969

NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
699 000 Ft

NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság
NordicTrack Elite 900 futópad + ajándék iFIT 1 éves tagság

Erőteljes motor, dönthető 7"-os  HD érintőképernyő, hosszú és strapabíró futófelület és iFit Live technológia által nyújtott lebilincselő edzések.

Szállítási költség
14990 Ft
Gyártó
NordicTrack
Ajándék
iFit egy éves tagság (53875.-Ft)!
Jótálás
3 év általános
Teherbírás
135 kg
Motor teljesítmény
5 HP
Sebesség
0-20 km/h
Dőlésszög
0 - 12 %
Futófelület
152 cm x 51 cm
Kiemelt tulajdonság
Könnyű használhatóság, HD kijelző, iFit kompatibilitás, autómata ventilátor
699 000 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Nordictack Elite 900 futópad

NordicTrack Elite 900 futópad 

+ ajándék iFIT 1 éves tagság 53875.-Ft értékben! Az iFIT 1 éves tagság más árengedményre, kedvezményre nem váltható át!

Jó felszereltség, rengeteg program, kiváló rugózat, interaktív kialakítás!

Élvezze a futás sokszinűségét a NordicTrack Elite 900 interaktív futópadon ahol az iFit kompatibilitása végtelen változatosságot kínál edzéstervének kialakításához. 

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés program otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio interaktív edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé! Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

7" interaktív HD érintőképernyő

A beépített 7"-es Smart HD érintőképernyő megkönnyíti, hogy elmerüljön a végtelen edzésekbe, miközben követi az iFIT edzőket a Stúdiós órákon vagy a világ legszebb helyeit bemutató edzéseken. A képernyő dönthető, így könnyedén megtalálhatja a legkényelmesebb látószöget edzése közben. Színes kapacitív kijelző a futás legfontosabb statisztikáit tartalmazza, könnyű terhelésállítást és motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. 

Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

Beépített audiorendszer

Hallgassa iFIT oktatóit a kettős, 2"-es hangszórókon keresztül, amelyeket digitálisan felerősítettek, hogy még jobb edzésélményt nyújtsanak.

Önhűtő SMART-Response motor

Ez az önhűtő motor egyenletes energiát biztosít a futópadnak, így követheti kedvenc iFIT oktatóit világszerte anélkül, hogy aggódnia kellene a berendezés túlmelegedése miatt. 3,0 LE-s folyamatos teljesítményű DurX motorja fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, csendes működésre tervezték.

Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamat, csendes és egyenletes működést biztosít futópadnak. A beépített motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy strapabíró ventilátor lett rá felszerelve.

Gyors sebesség és dőlésszög gombok

Állítsa be illetve változtassa meg a sebességet 0 és 20 km/h tartományban és a dőlésszöget 0% - 12% között egy érintéssel. Ezzel a megoldással lehetővé válik az, hogy a megfelelő sebességet vagy dőlésszöget egy gomb megnyomásával is megtudja változtatni. 

Az iFIT segítségével oktatói automatikusan beállítják a futópad sebességét és dőlésszögét az edzés terepviszonyához igazítva. Ha felül kell írnia a javaslatukat, egy gombnyomással azt is megteheti. 

SPACESAVER® DESIGN WITH
EasyLift™ Assist

Egyszerűen és könnyedén felcsukható a futópad ennek az új funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.

A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

QuadFlex™ rezgéscsillapító rendszer

A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. A QuadFlex™ párnázás négy speciális csillapítási zónát biztosít a futó testére nehezedő megterhelés minimalizálása érdekében. A beépített futópad párnázat lágyítja az ütést, és élvezetesebb futást és regenerálódást nyújthat.

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)

Halk, akár a suttogás – a beépített kettős ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni az edzéshez szükséges legmegfelelő hőmérsékletet, így segítve a  koncentrációt.

Nagyméretű 1,9" görgők
(Precision Machined Rollers)

Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett.

A 1,9 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a legmagasabb minőségű csapágyakkal a Nordictrack  az egyik legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

Futófelület: 51 cm x 152 cm

Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. A futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

Maximális terhelhetőség: 135 kg

A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 135 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

EKG Grip és Bluetooth Pulse pulzusmérés

A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket vagy a nagyobb pontosság érdekében megvásárolni egy opcionális Bluetooth pulzusérzékelőt! Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia

36 hónap
Adatok
Max. felhasználható testsúly
135 kg
Napi üzemidő (nap/perc)
180
Motor (Folyamatos teljesítmény)
3,0 CHP
Motor (maximális teljesítmény)
5 HP
Maximális sebesség
20 km/h
Dőlésszög nagysága
12 %
Minimum dőlés magasság
20.5 cm
Maximum dőlés magasság
36.5 cm
Futófelület (cm)
152 x 51
Hengerek nagysága
1.9 '' precíziós
Rugózás
QuadFlex™
Kijelző
7" Full HD Color Capacitive Touch
Programok
több mint 50
Hangszórók
2 x 2" Beépített
Ifit kompatilitás
Integrált - regisztrációhoz kötött
Dualkit kompatilitás
-
Pulzusmérés
Markolati és Bluetooth öv
Mellkasöv
Opcionális
Összecsukhatóság
Igen
Összecsukott méret
106 x 91 x 181 cm
Jótálás (otthoni/hónap)
36
A termék méretei (cm)
111 x 90 x 174 cm
Termék súlya (kg)
90
Csomagolt méret (cm)
212 X 82 X 36 cm
Csomagolt súly (kg)
101
BRAND
NordicTrack
Cikkszám
NTL89121
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek