Kérdésed van? Segítünk! +36-1/877-4841

FITNESZGÉPEKRŐL TÖBBET

Néhány tipp egy nagyszerű edzéshez az új Fusion CST fitneszgéppel

2019.09.02 14:14


Azt kérded, hogyan kezdj neki?
Szükséged van segítségre, hogy összeállíts egy edzéstervet, ami elvezet a céljaidhoz? A válasz egyszerű: hagyd, hogy a gép vezessen.

Mint egy saját mini-konditerem!
A Fusion CST egy igazán teljes fitneszgép, ami a hírnevét az általa kínált változatos edzéslehetőségekből szerzi: egyfajta egyveleget ad erőedzésből és kardióból. 4 szett lehúzóval és csaknem 2,5 méter kábellel, halk mágneses ellenállással és 20 különböző erőszinttel végtelenhez közelít a végezhető edzések lehetősége: végezz egy teljes testes edzést, koncentrálj a kardióra, vagy kezdj bele egy funkcionális, vagy állóképességi edzésbe.

A NordicTrack „Vidd haza a fitneszt” filozófiájának a tökéletes megtestesítője. Milyen más edzőgép kínálja fel a lehetőségét egy teljes konditermi edzésnek az otthonodban? Még többet szeretnél? A Fusion CST nemcsak minden izomcsoport edzését teszi lehetővé, hanem magas intenzitású szakaszos edzésre (HIIT) is alkalmas. Csökkentheted az edzésidőt, miközben az eredményeid jobbak lesznek, mint egy átlagos edzés esetén.

4 kezdő tétel kezdés előtt! Bár ez az innovatív gép arra van tervezve, hogy minden fitnesz- és egészségbéli célodban segítségedre legyen, elsőre nehéz lehet a használata. Hogyan tervezd meg az edzéseidet a Fusion CST gépen, hogy végül ne érezd úgy, hogy ez is csak egy átlagos edzés? Ne aggódj: kis gyakorlással megtanulod majd kezelni és minden kiegészítőjét magadhoz állítani. Mindenekelőtt viszont nézd át ezt a 4 tippet.

 • Figyelj rá, hogy stabil legyen a gép
  A Fusion CST-nek tökéletesen sima felületre van szüksége. Ha nem egyenletes és/vagy sérülékeny felületen (például öreg fa padlózat) szeretnéd használni, tedd alá a külön erre a célra tervezett ékeket. Ezek megadják a szükséges támaszt a gépnek, megvédve így a felületet is.
 • Gondold át, mi lesz a legjobb hely
  A Fusion CST minden testrészedet átmozgatja, változatos mozdulatok során. Ebből az következik, hogy tágas helyre van szükség: legalább 2 méternyi szabad helyet kell hagynod a gép körül.
 • Ellenőrizd a rögzítőket, eszközöket
  Minden edzés előtt szánj rá egy percet, hogy ellenőrizd a Fusion CST megfelelő működését: érdemes megnézni, hogy feszesek-e a kábelek, könnyen mozognak-e a lehúzók, és jó állapotúak-e a rögzítési pontok. Ne feledd a rendszeres karbantartást sem!
 • Készülj, mintha terembe mennél
  Kezdés előtt úgy készülj, mintha amúgy egy konditeremben edzenél, például legyen nálad egy üveg víz. Kényelmesen öltözz: kerüld a bő szabású ruhákat, ezek veszélyesek lehetnek a lehúzóknál, kábeleknél. Ugyanezen okból kifolyólag, ha hosszú hajad van, érdemes hátrafogni.

Ragaszkodj a tervedhez! A Fusion CST végtelen edzéslehetőségeket kínál neked. Ez nem minden esetben jó dolog – könnyű belekerülni a bőség zavarába. Szerencsére a NordicTrack erre is gondolt. A fitneszgéphez csak egy táblagépre van szükséged, amire egy erre fejlesztett alkalmazást telepítettek. Ez az alkalmazás edzésterveket kínál az új eszköz könnyű használatához, így lehetőséged nyílik megszakítások nélkül edzeni olyan edzéstervekkel, amik a céljaidhoz vannak igazítva. Egy teljes könyvtárnyi anyaghoz lesz hozzáférésed, és előre megnézheted a képernyőn egy gyakorlat helyes kivitelezését mielőtt magad próbálnád meg. Az edzéskatalógus kiegészítéseképpen a Fusion CST napi rendszerességgel biztosít hozzáférést különböző fitnesz órákhoz. Ha új neked a gép, a legjobb, ha ragaszkodsz a felkínált edzésprogramhoz. Később, ha már profi vagy a gép használatában, elkezdhetsz kreatív lenni, és megtervezheted a saját edzéstervedet és gyakorlataidat.

Jó edzést! Eljött végre a nap: átvehetted az új Fusion CST fitneszgépedet, és most az átalakulásod kezdetét veszi. Legyél kitartó, és ne felejts el mosolyogni: élvezd a folyamatot, ahogy napról-napra egy kicsit közelebb kerülsz a kitűzött célodhoz. Ha egy edzést kifejezetten nehéznek élsz meg, ne egy feladatként tekints rá, inkább kihívásként, amit érdemes teljesítened. Büszke leszel magadra a törekvésért.
Nem telik sok időbe, és látni fogod az eredményeket. Jobban is fogod magad érezni. Látni fogod, hogy legyen a célod egy általános fittség, izomépítés, állóképességfejlesztés, felkészülés egy sporteseményre, vagy hogy leadj néhány kilót, sose jártál még ilyen közel hozzá!

Próbáld ki Fusion CST fitneszgépünket! Irány a fitneszgép áruháza (LINK)

NordicTrack Fusion CST edzőgép